آموزش آشپزی | طرز تهیه بیسکویت لیدی
فینگر
![عکس بیسکویت لیدی فینگر آموزش آشپزی | طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر](http://www.pesarkhale.ir/wp-content/uploads/2011/07/007_009.jpg)
تصمیم گرفتم این مطلب از سایت جور وا جور رو به آموزش طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر اختصاص بدم. شما عزیزان می توانید برای آموزش طرز تهیه این بیسکویت به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم :
- تخم مرغ: ۴عدد
- شکر: ۱۰۰ گرم
- آرد: ۱۰۰ گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
روش تهیه :۱٫ ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا میکنیم.سپس سفیدهها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم میریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آنها میکنیم.۲٫ وقتی که سفیدهها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه میکنیم و آنقدر به هم میزنیم تا فومی شکل شود. همینطور که به هم زدن ادامه میدهیم زردهها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم.
۳٫ پس از اینکه زردهها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بیکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کردهایم در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغها میدهیم.
۴٫ مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و به شکل لولهای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ میگذاریم. ابعاد لیدی فینگرها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.
۵٫ سینی را بهمدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهایم قرار داده و وقتی بیسکویتها کمی طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج میکنیم.
۶٫ این نوع بیسکویت در صنعت قنادی برای درست کردن انواع دسرها و کیکهای مختلف کاربرد دارد که معروفترین آنها تیرامیسو وشارلوت هستند.
تصویری از بیسکویت لیدی فینگر را می توانید در زیر این نوشته مشاهده کنید.
![عکس بیسکویت لیدی فینگر آموزش آشپزی | طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر](http://www.pesarkhale.ir/wp-content/uploads/2011/07/007_009.jpg)